Cum se face livrarea?

  • Produsele aflate pe stoc se pot ridica de la sediul NEOSIS sau expedia prin firma de curierat rapid Fan Courier in 1-2 zile de la primirea confirmarii platii (expediere=predare pachet reprezentantului firmei de curierat, livrarea catre cumparator se face a doua zi)
  • Produsele care nu se afla pe stoc se pot ridica de la sediul nostru sau expedia prin Fan Courier in 3-5 zile de la primirea confirmarii platii

Plati legate de transportul produselor

  • Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1.000 lei NEOSIS asigura transportul prin Fan Courier (comanda livrata intr-o singura transa), in reteaua de localitati acoperite de acesta (fara km suplimentari). In cazul in care clientul doreste livrarea in afara ariei de acoperire a firmei Fan Courier, clientul va suporta costurile transportului pentru km suplimentari (1 leu/km, in acest caz este acceptata numai plata in avans, prin transfer bancar).
  • Pentru comenzi cu valoare mai mica de 1.000 lei transportul prin reteaua Fan Courier fara km suplimentari, costa 26 lei daca se plateste ramburs sau 20 lei daca se plateste in avans. Pentru localitatile aflate in afara retelei Fan Courier se percepe un tarif suplimentar in functie de distanta - 1 leu/km (in acest caz este acceptata numai plata in avans, prin transfer bancar). Puteti sa va faceti o calculatie a transportului aici: Tarife Fan Courier

Servicii suplimentare

  • Primirea pachetului prin Fan Courier in weekend - taxa de 7 lei
  • Deschidere pachet - taxa de 6 lei

NEOSIS nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele deteriorari, furturi sau pierderi survenite in timpul transportului; optional cumparatorul poate asigura echipamentele la curierul rapid (aproximativ 1% din valoarea declarata)