Termeni si conditii

Site-ul www.alarmhub.ro este administrat de societatea comerciala NEOSIS Security SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Tohani nr. 1, ap. 150, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/14950/2008, cod unic de inregistrare fiscala RO24415366, denumita pe parcursul acestor termeni si conditii, “NEOSIS".

Persoana fizica sau juridica ce inregistreaza o comanda online pe siteul www.alarmhub.ro este denumita pe parcursul acestor Termeni si Conditii, "Cumparator".

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza siteul www.alarmhub.ro si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.

NEOSIS Security SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile, fara o notificare prealabila. De aceea, va recomandam sa consultati in prealabil aceasta sectiune de fiecare data cand doriti sa initiati o noua comanda on-line, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

Acceptarea acestor conditii este realizata, in momentul efectuarii unei comenzi, odata cu selectarea bifei "Am luat la cunostinta si accept Termenii si Conditiile siteului www.alarmhub.ro".
Bifarea acesteia si selectarea butonului Trimite comanda, indica faptul ca sunteti de acord cu respectarea conditiilor siteului www.alarmhub.ro pe care le-ati citit, le-ati inteles si le-ati acceptat in integralitate.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termeni si Conditii va rugam sa ne contactati la telefon 0754.636.747, Luni-Vineri 11-17:00

Informatii generale

Comanda minima acceptata este de 300 lei

 • Comenzile se fac prin urmatoarele metode:

- direct, la sediul firmei NEOSIS
- online, pe site www.alarmhub.ro, prin cosul electronic

Inregistrarea unei comenzii pe site, indiferent de metoda aleasa este supusa confirmarii sale ulterioare.

 • Preturile afisate sunt actualizate si se adreseaza persoanelor fizice si juridice
 • Produsele se returneaza/inlocuiesc numai in conformitate cu legislatia aflata in vigoare. Cumparatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru posibilele neconcordante aparute intre performantele tehnice ale echipamentelor si necesitatile de exploatare dorite (pentru evitarea acestei situatii va rugam sa apelati cu incredere la suportul tehnic oferit de personalul NEOSIS)
 • NEOSIS acorda pentru produsele comercializate suport tehnic gratuit (prin intermediul telefonului 0754 636 747 si email-ului vanzari@alarmhub.ro, in timpul programului de lucru) sau la sediul firmei intre orele 15:00-17:00 (pentru ultima situatie va rugam sa stabiliti o intalnire in prealabil)
 • Anumite echipamente presupun desigilarea ambalajului original pentru inscrierea numarului de inregistrare (s/n - serial number) in certificatul de garantie.
 • Dat fiind numarul mare de echipamente prezentate, va rugam sa solicitati informatii privind existenta pe stoc (expediere in 2-3 zile) sau in depozitele furnizorilor (expediere in 3-5 zile) pentru echipamentele solicitate
 • Cereri de oferta - va rugam nu trimiteti cereri de oferta pe adresele noastre de contact (vezi pagina Cum comand pentru solutii alternative)

Avize

NEOSIS Security SRL este avizata in scopul prelucrarii datelor personale ale clientilor in vederea emiterii facturilor (CNP, CI, adresa, telefon) de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) prin notificarea 22928/24.04.2012

Comenzile ferme

Comanda minima trebuie sa aiba o valoare de 300 LEI.

Comenzile ferme se fac:

 • online - prin cosul electronic (aveti nevoie de o adresa de email valida)
 • direct - la sediul NEOSIS (vezi pagina de contact)
 • telefonic sau email - numai pentru clientii fideli (care au mai mult de 10 comenzi facute catre NEOSIS)

Daca optati pentru comanda trimisa pe adresa vanzari@alarmhub.ro va rugam sa specificati si urmatoarele date necesare emiterii Facturii Proforme/Facturii Fiscale:

 • Persoane fizice: nume, prenume, CNP, adresa de facturare si adresa de livrare prin curierat rapid, persoana de contact, telefon mobil de contact
 • Persoane juridice: denumire, CUI, Registrul Comertului, banca si cont, adresa de facturare si adresa de livrare prin curierat rapid, persoana de contact, telefon mobil de contact, delegat (nume, prenume, CI/buletin)

Facturile proforme au o valabilitate de 3 zile lucratoare de la emitere dupa care se anuleaza.

Facturile proforma sunt trimise de NEOSIS catre Cumparator pe email, dupa ce comanda a fost verificata si confirmata telefonic de un reprezentant NEOSIS.

1. Comanda cu cosul

La plasarea unei comenzi cu cosul, vi se va cere sa urmati mai multe etape:

 • adaugati produsele dorite in cos
 • selectati modalitatea de livrare si plata
 • trimiteti comanda

Prin inregistrarea comenzii (apasarea butonului Trimite comanda), Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii si ca a fost de acord cu Termenii si Conditiile siteului www.alarmhub.ro.

Odata trimisa comanda, un email este generat automat de siteul www.alarmhub.ro, catre Cumparator. El contine detaliile comenzii facute. Inregistrarea comenzii constituie o oferta de achizitionare a produselor de la NEOSIS, supusa confirmarii sale ulterioare.

2. Validarea comenzii

Dupa trimiterea comenzii, Cumparatorul va fi contactat de un reprezentant NEOSIS (telefonic sau pe email), pentru confirmarea disponibilitatii produselor comandate si detalii despre pasul urmator in procesul de cumparare.

NEOSIS va depune toate eforturile pentru livrarea tuturor produselor comandate, dar isi rezerva dreptul, fara a prezenta motivele aferente, sa refuze o comanda (inainte de a o fi acceptat). In cazul in care comanda este refuzata de NEOSIS, Cumparatorul va fi anuntat in maxim 2 zile lucratoare, de la momentul efectuarii comenzii.

NEOSIS poate solicita informatii suplimentare despre adresa si ora la care sa fie livrata comanda, in cazul in care informatiile furnizate initial de catre Cumparator nu sunt suficiente pentru onorarea comenzii. In acest caz, comanda va fi validata doar la primirea noilor informatii solicitate. In cazul nefurnizarii de catre Cumparator a informatiilor suplimentare solicitate, NEOSIS isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva.

De indata ce comanda dumneavoastra e gata sa fie expediata, un reprezentant NEOSIS va va contacta (telefonic sau pe email) pentru a confirma expedierea comenzii.

Produse etichetate cu "Disponibilitate: La comanda"

Produsele semnalizate pe www.alarmhub.ro cu eticheta "Disponibilitate: La comanda" au un statut special. In cazul acestor produse se aplica urmatoarele reguli:

 • perioada de expediere/livrare este de 5-10 zile (de la confirmarea platii)
 • echipamentele respective se platesc in avans
 • in cazul persoanelor fizice (consumatori), produsele nu intra sub incidenta O.G. 34/2014 (nu pot fi returnate)

Va recomandam ca in cazul acestor produse sa cereti toate informatiile necesare inainte de a lansa comanda.

Plati persoane fizice si juridice

Plata in avans indiferent de valoarea facturii

 • Platesti prin transfer bancar la ING in avans pe baza de Factura Proforma.
 • Factura Fiscala si Certificatul de Garantie le primesti o data cu produsele (livrare la sediul NEOSIS sau prin curierat rapid).

Plata ramburs pentru comenzi mai mici de 2.000 LEI

 • Platesti numerar intreaga suma curierului la primirea produselor, curierul eliberand chitanta pentru suma primita.
 • Factura Fiscala si Certificatul de Garantie le primesti o data cu produsele.

Plata ramburs pentru comenzi mai mari de 2.000 LEI

 • Platesti prin transfer bancar la ING un avans de 50% din valoare pe baza unei Facturi Fiscale de avans iar restul numerar la primirea produselor (dar nu mai mult de 5.000LEI).
 • Cele doua facturi (de avans si finala) si Certificatul de Garantie le primesti o data cu produsele, curierul iti elibereaza chitanta pentru suma platita numerar.

Plata numerar sau prin card pentru comenzi mai mici de 5.000 LEI

 • Platesti numerar sau prin card la sediul NEOSIS intreaga valoare a facturii.
 • La ridicarea produselor primesti Factura Fiscala, Chitanta sau Bon Fiscal si Certificatul de Garantie.
 • In cazul echipamentelor care se aduc la comanda vei plati un avans de 50%.

Daca din motive independente de NEOSIS nu se pot livra echipamentele in perioada stabilita de comun acord cu Cumparatorul iar acesta a achitat produsele in avans, NEOSIS va transfera in maxim 48 ore in contul Cumparatorului intreaga suma achitata de acesta.

Livrari si termene de livrare

 • Produsele aflate pe stoc se pot ridica de la sediul NEOSIS sau expedia prin firma de curierat rapid Fan Courier in 2-3 zile de la primirea confirmarii platii (expediere=predare pachet reprezentantului firmei de curierat, livrarea catre cumparator se face a doua zi).
 • Produsele care nu se afla pe stoc se pot ridica de la sediul nostru sau expedia prin Fan Courier in 3-5 zile de la primirea confirmarii platii.
 • Plati legate de transportul produselor:

  Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1.000 lei NEOSIS asigura transportul prin Fan Courier (comanda livrata intr-o singura transa), in reteaua de localitati acoperite de acesta (fara km suplimentari). In cazul in care clientul doreste livrarea in afara ariei de acoperire a firmei Fan Courier, clientul va suporta costurile transportului pentru km suplimentari (1 leu/km).

  Pentru comenzi cu valoare mai mica de 1.000 lei transportul prin reteaua Fan Courier fara km suplimentari, costa 26 lei daca se plateste ramburs sau 20 lei daca se plateste in avans. . Pentru localitatile aflate in afara retelei Fan Courier se percepe un tarif suplimentar in functie de distanta - 1 leu/km. Puteti sa va faceti o calculatie a transportului aici: Tarife Fan Courier.

  Servicii suplimentare:
  - Primirea pachetului prin Fan Courier in weekend - taxa de 7 lei
  - Deschidere pachet - taxa de 6 lei
 • NEOSIS nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele deteriorari, furturi sau pierderi survenite in timpul transportului. Optional, cumparatorul poate asigura echipamentele la curierul rapid (aproximativ 1% din valoarea declarata).
 • Produsele sunt livrate la adresa furnizata de dumneavoastra in comanda, doar pe teritoriul Romaniei.

Atentie !

 • Toate comenzile care se concretizeaza prin emiterea unei Facturi Proforma sunt considerate Comenzi Ferme.
 • Produsele comandate sunt retinute la dispozitia clientului timp de 3 zile lucratoare (perioada egala cu valabilitatea facturii proforme emise). Daca la finalul acestui interval de timp nu se face dovada achitarii acestora, comanda se anuleaza.
 • Cumparatorii care comanda produse cu plata in sistem ramburs (in baza unei Comenzi Ferme) si refuza primirea acestora, nu vor mai putea face alte comenzi catre NEOSIS.

Garantie

 • Garantia este specificata pentru fiecare produs in parte, pe Certificatul de Garantie.
 • Produsele care se intorc la NEOSIS pentru garantie vor fi insotite de certificatul de garantie; pierderea Certificatului de Garantie atrage dupa sine pierderea garantiei.
 • Echipamentele a caror forma fizica a fost alterata (cabluri taiate, echipamente desigilate sau lovite) sau care au fost instalate incorect (alimentare inversa, alimentare ce nu se incadreaza cu limitele prevazute in documentatia tehnica a produsului) ies automat din garantie.
 • Clic aici pentru mai multe informatii si vizualizare Certificat de Garantie.

Prin garantia comerciala aveti la dispozitie servicii de reparatie gratuita din partea vanzatorului sau producatorului in baza certificatului de garantie emis.

Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare. Este o perioada de timp intre 6 luni si 2 ani prin care vanzatorul iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala. Poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice. Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita, in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproporţionata. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

Durata de utilizare

Durata medie de utilizare a produselor comercializate de NEOSIS este de 1 - 3 ani, cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel.
Durata medie de utilizare a produselor coincide cu durata garantiei comerciale oferita pentru respectivele produse in situatia respectarii conditiilor de transport, manipulare, depozitare şi exploatare.

Confidentialitate

 • NEOSIS respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai.
 • NEOSIS nu incurajeaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dvs. de email unor terti (persoane fizice sau juridice).
 • Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul alarmhub.ro adresa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date NEOSIS.

Limitarea raspunderii

1. Erori ale preturilor

NEOSIS va depune toate eforturile pentru ca preturile de pe www.alarmhub.ro sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care NEOSIS descopera o eroare legata de pretul unui produs comandat deja de catre Cumparator acesta va fi informat cat mai curand posibil despre eroarea produsa. In aceste situatii, Cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma comanda la pretul corect, fie de a anula comanda.

In cazul in care Cumparatorul nu poate fi contactat, intr-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat in timpul procesului de comanda, NEOSIS va considera comanda anulata si Cumparatorul va fi notificat despre aceasta prin email.

In cazul în care Cumparatorul decide anularea comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale produselor, insa anterior acestui moment a achitat deja pretul produselor comandate, NEOSIS va oferi o rambursare completa in cel mai scurt termen, dar nu mai mult de 2 zile calendaristice de la anulare.

2. Disponibilitatea produselor si validitatea ofertelor

In cazul in care un produs nu este disponibil, NEOSIS isi rezerva dreptul de a anula comanda, caz in care veti fi notificat in consecinta.

Daca plasati o comanda pentru mai multe produse dintre care unul nu este disponibil, NEOSIS va va informa corespunzator. In cazul in care Cumparatorul doreste trimiterea in mai multe transe a comenzii, Cumparatorul isi plateste singur transportul, la toate transele comenzii.

Simplul fapt de a adauga in cos produse si a trimite comanda nu inseamna si validarea automata a comenzii.

Inregistrarea comenzii nu garanteaza si livrarea tuturor produselor din comanda plasata.
In cazul in care anumite produse din comanda devin indisponibile NEOSIS isi rezerva dreptul de rambursa (daca plata este in avans) sau inlocui produsul indisponibil, dupa validarea in prealabil impreuna cu Cumparatorul.

Forta Majora

Toate evenimentele de forta majora definite de legislatia romana reprezinta un motiv de suspendare si stingere a obligatiilor NEOSIS. NEOSIS nu poate fi trasa la raspundere in aceste cazuri de forta majora.

Politica Cookies si politica de confidentialitate a datelor personale

Politica cookies
Politica de confidentialitate

Altele

 • Imagini

Imaginile reprezentand echipamentele/sistemele prezentate pe siteul https://www.alarmhub.ro sunt, in cele mai multe cazuri, cele reale sau copii fidele ale acestora, cu toate acestea ele nu reprezinta o clauza contractuala.

 • Cereri de oferta

NEOSIS se adreseaza in special celor care detin minimul de cunostinte necesar configurarii corecte a unui sistem de securitate (fiecare comanda primita este analizata de personalul tehnic si rediscutata cu beneficiarul pentru eliminarea eventualelor greseli de configurare). Pentru acestia procedura de comanda poate fi cea standard (adaugarea produselor in cos) sau prin utilizarea configuratoarelor prezentate pe site.

Pentru cei care nu au cunostinte in acest domeniu recomandam deplasarea unui instalator (colaborator NEOSIS) in locatie pentru stabilirea corecta a echipamentelor necesare (valabil pentru Bucuresti, Constanta, Oradea etc).

Lucrarile care implica plata la temen a echipamentelor (ex. licitatii) nu fac parte din obiectul nostru de activitate.

Va rugam sa cereti informatii legate numai de echipamentele prezentate pe www.alarmhub.ro (nu suntem interesati de produse prezentate pe alte site-uri sau care provin din alte surse).

In concluzie, va rugam nu trmiteti cereri de oferta pe adresele noaste de contact.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile siteului www.alarmhub.ro, va rugam sa parasiti acest site.